Українська співачка та учасниця Євробачення-2010 Alyosha (Олена Кучер), яка також є багатодітною мамою та дружиною Тараса Тополі з гурту "Антитела", іноді радує армію шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 400 тисяч людей.

Цього разу співачка вирішила поринути у минуле та показала фанатам фото з архіву, коли вона ще не була така відома, а лише на старті творчого шляху.

Скріншот із Instagram, Alyosha
Скріншот із Instagram, Alyosha

На кадрі, який був зроблений 20 років тому, Олена Кучер позує в дуже сміливому образі, але що найдивовижніше - це її довге волосся, яке спускалося нижче талії. Також артистка не посоромилася похвалитися плоским животом, спеціально задерши майку.

"20 років тому) що я можу повторити, так це волосся) ніяких ножиць більше!" - написала Alyosha.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Шанувальники без розуму від співачки, але зазначили, що Олена майже не змінилася і залишилася такою ж красунею. У коментарях багато хто також захопився її волоссям.

"З роками ще гарніша, 20 років Вас не змінили, а навіть зробили жіночнішим, довге волосся Вам пасує", "То Ви погарячкували про волосся після 3 пологів", - написали фанати.

Нагадаємо, лідер "Антитіла" Тарас Тополя розповів про таємну розмову з Зеленським: "Дійсно все на межі"

Раніше ми писали про те, що Тараса Тополя зловили на ніжних поцілунках у перервах між боями: "Настрій – як і десять років тому"

Як повідомляв Знай.ua, Alyosha в образі милої відьмочки закликала всіма силами підтримувати захисників: "Контрнаступ з усіх фронтів"