17 жовтня 2023 року, у Німеччині, після тривалої хвороби легень помер екс-радник секретаря РНБО Сергій Сивохо.

На початку листопада в українській столиці відбулася церемонія прощання з коміком. А зараз його друзі продовжують ділитися деякими моментами його життя, які можуть вразити кожного. Наприклад, радіовіщуда, продюсер Ганна Свиридова розповіла про те, що один із них стосується співачки Ніни Матвієнко, яка померла за дев'ять днів до нього.

Сергій Сивохо, скріншот: YouTube
Сергій Сивохо, скріншот: YouTube

Свиридова та Сивохо дружили багато років, а ще працювали на радіо. За кілька тижнів до того, як він "пішов", Ганна зателефонувала йому і попросила підказати лікарів Ніні Матвієнко, бо їй стало погано. Він, звичайно ж, підказав, куди краще звернутися.

"Я передала цю інформацію. А про себе, як завжди: все добре. Навіть у голосі не відчула, що, можливо, все не так зі здоров'ям. Я знала, як і все, що він хворіє багато років. Це все відбувалося на наших очах", – зізналася жінка.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ніна Матвієнко, фото Instagram
Ніна Матвієнко, фото Instagram

Вже зараз твердо та чітко заявляють, що прах шоумена не залишиться у Києві назавжди. Він обов'язково буде повернуто до свого рідного міста, тимчасово окупованого Донецька. Його мама, Світлана, була там від початку повномасштабної війни, а потім приїхала до Києва, дізнавшись про трагічні новини.

Нагадаємо, Ніну Матвієнко хочуть увічнити в Києві замість росіянина, але столична влада може "заплющити очі"

Як повідомляв "Знай.uа", стрибали по обличчю, били ногами та забрали куртку: на Одещині 5 чоловіків побили військового

Знай.uа писав, священик образив матір захисника: "Ну й що, що син загинув"