Колишній командир полку "Азов" та заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади майор ЗСУ Максим Жорін жорстко відповів екснардепці Ірині Фаріон на її образи в адресу російськомовних бійців "Азову". Вона назвала військових "збродом" без духу патріотизму.

Максим Жорін. Фото скріншот Youtube
Максим Жорін. Фото скріншот Youtube

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Жорін навмисно вперше на своєму каналі звернувся до Фаріон російською мовою, та гнівно заявив про те, що вона не має жодного права говорити образливі речі у бік наших захисників.

"Ніхто тобі не давав права відкривати рота у бік бійців "Азову", Третьої штурмової чи будь-якого другого підрозділу української армії. Тому просто йди ти нах*й! P.S." – заявив Жорін.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Максим Жорін закрив рота Ірині Фаріон. Фото Telegram
Максим Жорін закрив рота Ірині Фаріон. Фото Telegram

Також колишній командир полку "Азов" закликав правоохоронні органи звернути увагу на Фаріон, яка розколює наше суспільство ймовірно за керівництва кремля.

"Правоохоронним органам вже давно час звернути увагу на діяльність цієї к*нченої п**ди, яка розколює українське суспільство за ФСБшними методичками", — додав майор ЗСУ.

Максим Жорін
Максим Жорін

Фаріон у відповідь на хейт у свою сторону загнала себе у ще глибшу яму, назвавши тих, хто захищає російськомовних військових - сміттям та бидлом.

"Нарід. Бидломаса має припадок від моєї правди про ухилянтів та москворотих биків, що ганьблять ЗСУ. Гражданє досі не вивчили, що мова ЗСУ – українська, ст. 29. Дякую всім ненависникам. Ви сміття, яке вигребемо з країни неминуче. Інакше війна буде вічно. С*ки і далі служать Путіну. Він вам, бидло, аплодує. А нам своє робити", – пише "патріотка".

Максим Жорін закрив рота Ірині Фаріон. Фото Telegram
Максим Жорін закрив рота Ірині Фаріон. Фото Telegram

Нагадаємо, Максим Жорін: Як тільки росіяни зберуть під Бахмутом боєздатні сили, то знову будуть намагатися наступати

Як повідомляв "Знай.ua", екскомандир полку «Азов» Максим Жорін розповів, як насправді воюють кадирівці

Знай.ua писав, військовий пропонує відправити на фронт Дмитрука і Куницького: "В армії від них користі було б значно більше"