Українська гімнастка та учасниця шоу "Танцi зі зiрками" Ганна Різадінова любить допомагати своїм відданим шанувальникам цікавими постами у соцмережі Instagram.

Ганна Різадінова вирішила поділитись важливою інформацією для тих, хто віддав своїх дітей у гімнастику.

Анна Різатдінова, фото: Instagram
Анна Різатдінова, фото: Instagram

Дівчина розповіла, як важливо пояснити, під яку композицію дитина виконує вправи з гімнастики.

При цьому Ганна виконала пластичну вправу в колготках і топіці чорного кольору, перетворившись на потік енергії, що плавно перетікає.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

[quote author=" - відзначила спортсменка."]Чи знають ваші діти, під яку композицію вони роблять свою вправу? Артист, виконавець, композитор, оркестр, саундтрек? Ви не уявляєте, наскільки це важливе питання! Пам'ятаю, мені не виходило висловити мою вправу зі стрічкою "Кармен" і зі зрозумілої причини, я просто не знала що саме і як потрібно висловити. Зробити усмішку або брівки будиночком, це не означає висловити емоцію.

Анна Різатдінова. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/
Анна Різатдінова. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/

Ганна зазначила, що батьки можуть допомагати дитині дізнаватися більше про композицію, і нагадала, що художня гімнастика, це не лише елементи та складність, це про емоційність та вміння виразити себе на килимі.

Анна Різатдінова. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/
Анна Різатдінова. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/

Нагадаємо, що гімнастку Ганну Різатдінова обікрали посеред вулиці в Іспанії: забрали все від праски до виделок.

Раніше ми повідомляли, що чемпіонка Різатдінова оголила груди, "підгоряючи" на пляжі з книжкою в руках: "Повним розчарувань".

Також стало відомо, що Ганна Різатдінова після програшу Ксенії Мішиної згадала, як бігла: "Ми готувалися до..." .