Цього року осінь радує нас теплою погодою, однак скоро ситуація може змінитися. Мешканцям деяких регіонів вже буквально через тижень може порадувати перший сніг.

Про це пише портал Ventusky.

Сніжна погода, blognews
Сніжна погода, blognews

За іеформацією погодного радара, мешканцям Київської, Житомирської та Закарпатської областей варто очікувати перший сніг вже на ранок 16 листопада.

Протягом дня засніжить також північну частину України та Харківську область.

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

Похолодання, фото Народна правда
Похолодання, фото Народна правда

Через декілька днів снігопади перейдуть на західну частину України. Зокрема 18 листопада засніжить у другій половині дня у Львівській та Закарпатській області.

19 листопала засніжить у Волинський та Тернопільскій областях.

Зниження стовпчиків термометру розпочнеться у Західних та Північних регіонах. На решті території температура триматиметься вище нуля і подекуди досягатиме до +14 градусів, однак 20 листопада картина зміниться, і у частині центральних регіонів вже вдень стовпчик термометра досягатиме -1...-5 градусів.

Похолодання, фото: ukrnews
Похолодання, фото: ukrnews

20 листопада засипе снігом, а місцями навіть і крижаним дощем Житомирську, Вінницьку, Київську та Одеську області.

Водіям цього регіону варто бути обережнішими на дорозі, адже через опади може утворитися сніговий покрив від 1 до 6 см, через що збільшиться ризик ДТП.

Нагадаємо, що заморозки до -4 та часті дощі: яка буде погода у листопаді.

Раніше ми повідомляли про температурні "гойдалки" та нестійкі морози: чого чекати від погоди цієї зими.

Також, зими, до якої всі звикли, в Україні не буде: директор Укргідрометцентру засмутив любителів снігу