Відома співачка Алла Пугачова, яка підтримала Україну разом зі своїм чоловіком гумористом Максимом Галкіним, першого тижня листопада прилетіла до свого маєтку до селищ Грязі (рф).

Виявляється, що її візит був не лише для "переоформлення документів" дітей, а й у справах, пов'язаних із шоу-бізнесом. З такими заявами оприлюднюють новини російські Telegram-канали.

Зокрема, під час поїздки співачка записала новий музичний матеріал у місті Твер на студії звукозапису "Салам", де вона ще у розквіт кар'єри створювала свої майбутні хіти.

Алла Пугачова, кадр із виступу
Алла Пугачова, кадр із виступу

І ось через роки засновник студії начебто "старою дружбою" особисто зустрів зірку і записав з нею міні-альбом. Вони встигли попрацювати над трьома новими треками.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

За інформацією блогерів, Алла Борисівна відмовилася записуватись у Москві, щоб не привертати зайвої уваги до скандалу навколо переслідувань владою свого чоловіка, гумориста Максима Галкіна.

Які саме композиції записала легендарна співачка, поки що секрет. Прем'єра може відбутися у Дубаї, де, як очікується, співачка планує виступити із сольним концертом.

Галкін та Пугачова. Фото Instagram
Галкін та Пугачова. Фото Instagram

Про виступ у Дубаї повідомило ще одне видання. За його інформацією, йдеться про короткочасний камбек, виключно на період новорічних свят.

Повідомляється, що продюсери вже шукають примадонни сесійних музикантів для виступів та оновлюють райдер. Гонорар за виступ начебто складає 500 тисяч доларів, що на 150 тисяч доларів більше у порівнянні з 2020 роком. Тоді гонорар артистки складав близько 350 тисяч доларів без урахування дороги, проживання та інших умов райдера.

Алла Пугачова. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова. Фото: скрін youtube

Відомо, що окрім Дубая, Примадонна готова співати на Кіпрі, де в неї та її чоловіка Максима Галкіна є нерухомість. У самій Москві Алла Борисівна готова виступити за дотримання низки умов: передусім виступ має бути таємним — без появи інформації у ЗМІ, провокацій та зйомок на телефони.

Раніше музичний критик Артемій Троїцький заявив, що зараз у Примадонни інша життєва програма — вона зайнята дітьми та справами своєї сім'ї, а зі сценою співачка попрощалася.

Нагадаємо, дочка Максима Галкіна взялася повчати Аллу Пугачову: "Сама собі робиш гірше".

Раніше повідомлялося, що співачка Міла Нітіч пояснила, як потрібно змінити вектор української політики: «Плацдарм для створення ідентичності».

Також, "Просить її не чіпати": мати Пригожина хоче залишитися під обстрілами, ніж повернутися до росії.