Завершується ціла епоха, із всесвіту ігор про Людину-павука йде легендарний персонаж Пітер Паркер. Справа в тому, що після Marvel's Spider-Man 2 в іграх студії Insomniac буде новий головний герой.

Після прем'єри та проходження у геймерів виникало багато питань, які, можливо, грою нас підводять саме до цього, пише theloadou.

Багато геймерів висловлювалися, що у Marvel's Spider-Man 2 Майлз Моралес не стає героєм самостійно, а його таким роблять за волею сценаристів.

Занадто часто ігрові ситуації обставляли так, що він повинен рятувати Пітера Паркера і взагалі сильніше, спритніше і просто краще Людина-Павук.

Майлз Моралес, скріншот: YouTube
Майлз Моралес, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нова головна Людина-Павук

Своє рішення вже офіційно підтвердили сценаристи Insomniac Брітні Морріс та Бен Арфманн. За їхніми словами, Майлз Моралес тепер буде головною Людиною-Павуком у всіх наступних іграх Insomniac за ліцензією Marvel.

Тобто якщо в майбутній грі про Росомаха, події якої розгортатимуться в тому ж всесвіті, десь буде згаданий або показаний Павук, ним буде саме Майлз, а не Пітер.

Майлз Моралес, скріншот: YouTube
Майлз Моралес, скріншот: YouTube

"Це завжди здавалося нам цілком органічним, і думаю, ми всі були впевнені, що це станеться. Особисто для мене це показує весь шлях, який пройшов Майлз. Бо на початку гри ми бачимо розгубленого хлопця, який намагається розібратися в тому, чого він взагалі хоче від життя", – розповіли сценаристи.

Поки нічого не відомо про майбутні DLC, проте Пітер з величезною часткою ймовірності з'явиться там лише на другорядних ролях.

Нагадаємо, людина-павук перетворилася на "Наруто" після кумедного бага з велосипедом: тепер можна "повернути Саске в село".

Раніше повідомлялося, Київ, Одеса та навіть Львів: у Marvel's Spider-Man 2 знайшли безліч українських "сюрпризів".

Також, Пітер Паркер об'єднається з Віднемом: критики вважають Spider-Man 2 найкращою грою про супергероїв.