Ангеліна Усанова - українська модель, яку обрали для представлення нашої країни на щорічному конкурсі "Міс Всесвіт".

Нещодавно ми вже писали про неї, у контексті того, що досі існує думка, нібито нас ще можна знову потоваришувати з росіянами-окупантами, які прийшли на нашу землю для того, щоб убивати. Дівчина в Instagram Stories докладно зупинилася на учасниці зі "країни 404", бо в інтернеті набирає популярності відео, де нашій красуні довелося сидіти за одним столом із учасницею з РФ.

Ангеліна Усанова, фото: Instagram
Ангеліна Усанова, фото: Instagram

Усанова розповіла про ставлення до росіянки Маргарити Голубєвої. Як виявилось, що цілком логічно, вона не спілкується з нею. Благо, вони живуть на різних поверхах готелю і їх графіки не збігаються для того, щоб вони якось могли перетнутися.

"Вона не виявляє жодного інтересу зі мною спілкуватися. Крім того, ми знаходимося на різних поверхах, у різних групах і маємо зовсім різні плани на день. Тому ми взагалі не бачимося", - заявила наша красуня.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Але вона не спробувала прокоментувати ситуацію зі столом, за яким сиділа з росіянкою. Дівчина не встала і не показала "максимальної" огиди через це, але по обличчю було видно, що їй просто неприємно перебувати поряд з окупантом.

Нагадаємо, співачка , майстер йоги та волонтер: Ангеліна Усанова представить Україну на Міс Всесвіт-2023.

Як повідомляв "Знай.uа", на "Міс Всесвіту 2023" українку посадили поряд з росіянкою: намагалися "подружити"

Знай.ua писав, "Міс Україна-Всесвіт" похвалилася новими формами і запалила соковиті вишеньки: мінус 12 кг за 7 місяців