Популярна українська співачка, постійна гостя різних мережевих розважальних шоу, просто красуня Тана Кароль, яку нещодавно дуже "гаряче" обіймав хлопець із її танцювальної групи, знову здивувала численних фанатів.

Цього разу Тіна Кароль похвалилася новою фотосесією, у рамках якої позувала у дуже сексуальному образі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль у мережі Instagram.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Тіна одягла шовкову спідницю довжини максі та майку, яку трохи задерла. У кадрі Кароль позувала без спідньої білизни, а відкритий животик тільки розворушив фантазію користувачів мережі.

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

На обличчя знаменитість завдала легкого макіяжу. Волосся вона вирішила залишити розпущеним. Загалом її образ вийшов гармонійним та дуже гарячим.

"Фатальна спокуса", - підписала фото артистка.

Віддані шанувальники залишили багато лайків, а також коментарів. Ось, що пишуть шанувальники: "Ти страшенно красива і плюс така талановита! І мало хто знає яка ти добра і щедра!", "Господи, допоможи", "Ти своєму синові це покажи, вік уже не той у тебе, щоб по ліжках стрибати".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нещодавно Тіна Кароль випустила пісню "Не святі", а невдовзі й кліп до цього хіта. Шанувальники із захопленням відреагували на нову роботу артистки і сказали, що новий образ їй личить.

При цьому блогер Богдан Беспалов звинуватив Кароль у плагіаті. Він наголосив на схожості обкладинки Кароль до нової пісні з обкладинкою Ані Лорак до її треку "Я жива". Сама співачка ніяк на це не відреагувала.

Нагадаємо, Оля Полякова зі соромом в очах зізналася, як бреше молодшій доньці: "Я їй п***у, інакше не можу".

Раніше повідомлялося, холостяк Добринін після розлучення з Квітковою задивився на Тіну Кароль та Юлю Саніну: "Мілфи подобаються".

Також, фіналістка "Голосу країни-10" зрадила Тіну Кароль заради путіністів Долиною, Баскова та Лукашенка.