Популярна співачка Оля Полякова та ведуча Маша Єфросиніна продовжують знімати випуски шоу "Дорослі дівчатка" на YouTube. Українцям дуже сподобалися розмови подруг по душам. На цей раз вони обговорили тему брехні.

Під час розмови Полякова та Єфросиніна згадали ім'я ведучого Володимира Остапчука. Якось він приходив на інтерв'ю до Маші і нахабно збрехав про те, як любить колишню дружину Олену Войченко і що у них у стосунках все чудово.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

Новина про їхнє розлучення розлетілася по мережі в жовтні 2019 року, а за тиждень до цього Остапчук якраз дав брехливе інтерв'ю.

"Остапчук?! Брехло брехляче", – сказала Полякова.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Співачка не стала церемонитися і відверто заявила, що ведучий - брехун, а ось Єфросиніна наголосила, що тільки йому з цим жити.

"Остапчук - це людина прийшла і повністю про все набрехала. Він розповів про своє щасливе прекрасне життя з жінкою та дітьми. Брехав, тому що він півроку вже як жив з іншою жінкою. Йому з цим жити і його совісті теж", - висловилася Маша.

Варто зазначити, що Остапчук і Войченко розійшлися з дуже великим скандалом. Колишня дружина давала інтерв'ю, публічно звинувачувала чоловіка у зрадах і навіть забороняла йому бачитися з їхніми спільними дітьми.

Нагадаємо, дружина Остапчука Катя Полтавська похвалилася новеньким айфоном, проте українці не зацінили: "А як щодо допомоги ЗСУ?"

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова зі соромом в очах зізналася, як бреше молодшій доньці: "Я їй п***у, інакше не можу"

Як повідомляв Знай.ua, Олександру Педану зробили серйозну операцію на нозі та вручили милиці: що сталося з ведучим