Негайно повідомте, якщо побачите цей колір: паливо в Україні почнуть фарбувати

Ціни на бензин, Мінекономіки
Ціни на бензин, Мінекономіки

В останні місяці відзначається тривожна тенденція – незаконний продаж пального та палива, яке насамперед призначене для забезпечення потреб бійців на передовій. Це проблемне питання набуває особливої ​​актуальності в контексті воєнних дій, де кожна крапля палива стає стратегічно важливим ресурсом. У світлі цих обставин Міністерство оборони України робить нові кроки для посилення контролю за розподілом палива, запроваджуючи маркування барвниками. Починаючи з наступного тижня, Міністерство оборони готується запровадити нову практику у постачанні пального для Збройних сил України.

"Блогери не заробляють": Оля Полякова звинуватила зірок інтернету в максимальній брехні до українців

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Оля Полякова — відома українська виконавиця, місцями скандальна, яка поділилася відверто своєю думкою щодо блогерів у нашій країні. Вона різко висловилася про них. Адже кожен із інфлюєнсерів показує своє життя, але не з правдивої точки зору, використовуючи при цьому брехню. Полякова посоромилася назвати імена, хоча деяких персонажів таки можна "вгадати". Наприклад, Саша Бо – дівчина показувала сімейне життя з Ігорем Пустовітом. Вони нібито були щасливими, хоча насправді обидва партнери були токсичні один до одного. Дуже багато деталей просто залишаються за кадром. Дорогий автомобіль може бути не новим, не купленим за повну вартість, а через бартер. І багато іншого.

Українки благають відпустити захисників, які воюють з початку вторгнення: дуже потребують заміни

Мітинг у Києві 12 листопада, фото
Мітинг у Києві 12 листопада, фото

У прагненні зберегти справедливість і повернути тих, хто довго та невідступно стоїть на передовій, своїх близьких, сотні людей вийшли на Майдан Незалежності у Києві 12 листопада. Герої, які стоять фронті, віддають свої життя, захищаючи суспільство, і ми, як суспільство, повинні бути їх голосом і підтримкою. Боротьба за їхні права — це не лише акт справедливості, а й вияв глибокої подяки за їхню жертовність. Головна вимога мітингувальників, переважно дружин та матерів військових, прозвучала як крик душі: замінити тих, хто несе тягар війни на фронті вже від початку російського вторгнення.

Замість подарунку під ялинку - повістка: в Україні мобілізують ще одну категорію українців

Мобілізація. Фото кадр з Youtube
Мобілізація. Фото кадр з Youtube

На днях Верховна Рада України продовжила воєнний стан та загальну мобілізацію до 14 лютого 2024 року. Окрім цього нардепи зараз хочуть змінити правила для військовозобов’язаних, за якими відправлять на фронт поліцейських. У правці до законопроєкту вказано, що згідно з наказом Міністра Оборони можна мобілізувати 30% від кожного підрозділу правоохоронних органів, тобто в тому числі і поліції, на період 6 місяців. Якщо закон схвалять, зазначена кількість особового складу буде задіяна на відповідних бойових позиціях Збройних Сил. Зараз в тилу знаходиться майже 160 тисяч поліцейських, тож це рішення значно підсилило б українські позиції на фронті.

ПриватБанк та Монобанк масово блокують рахунки українців: що може стати причиною

Банківська карта та банкомат. Фото: youtue
Банківська карта та банкомат. Фото: youtue

У 2023 році держава зняла багато обмежень, які стосувалися арештів рахунків та податкових перевірок. Тому українцям варто обачніше ставитися до грошових переказів та не забувати про свої борги, які можуть стягнути через суд. У кожному банку на вимогу НБУ створено спеціальну службу, яка пильно стежить за операціями своїх клієнтів. Якщо особа вик використовує картку лише для оплати в супермаркетах та магазина, вона навряд викличе увагу податкової. Однак, якщо людина часто поповнює картковий рахунок готівкою або навпаки часто знімає готівку, її можуть запідозрити у відмиванні грошей.