Оля Полякова — відома українська виконавиця, місцями скандальна, яка поділилася відверто своєю думкою щодо блогерів у нашій країні.

Вона різко висловилася про них. Адже кожен із інфлюєнсерів показує своє життя, але не з правдивої точки зору, використовуючи при цьому брехню. Полякова посоромилася назвати імена, хоча деяких персонажів таки можна "вгадати".

Полякова і Єфросиніна, кадр з відео
Полякова і Єфросиніна, кадр з відео

Наприклад, Саша Бо – дівчина показувала сімейне життя з Ігорем Пустовітом. Вони нібито були щасливими, хоча насправді обидва партнери були токсичні один до одного.

"Починаючи з нереальних фото, фотошопа і закінчуючи нереальним життям. Ось хто мені розповідав: а ти знаєш, цей блогер купив Porsche, ще щось, дружині купив, вони заробляють величезні гроші. Ні, українські блогери не заробляють величезні гроші", - заявила Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Дуже багато деталей просто залишаються за кадром. Дорогий автомобіль може бути не новим, не купленим за повну вартість, а через бартер. І багато іншого.

Полякова з доньками, фото Instagram
Полякова з доньками, фото Instagram

"Можуть бути приховані нездорові стосунки, не те життя, не ті фігури, не та зовнішність", - додає співачка.

Але при цьому не повідомляє, чи вона використовує сама брехня при поводженні з шанувальниками.

Нагадаємо, Оля Полякова зі соромом в очах зізналася, як бреше молодшій доньці: "Я їй п***у, по-іншому не можу"

Як повідомляв "Знай.uа", "укусила мене...": Маша Єфросиніна перетворилася на Олю Полякову

Знай.uа писав, Оле Поляковій згадали конфлікт з Тіною Кароль про "плакальщицю на похороні": що тепер говорить суперблондинка