Популярний співак та чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян розповів про причину смерті Народної артистки України Ніни Матвієнко. Він не розкривав деталей, через те, що вважає правильним, щоб це сробила саме донька Тоня.

Про це він розповів в інтерв'ю телеведучому Слав Дьоміну.

Ніна і Тоня Матвієнко. Фото Instagram
Ніна і Тоня Матвієнко. Фото Instagram

Артист розповів, що Ніна Митрофанівна незважаючи на те, що вела здоровий образ життя та привильно харчувалася, не любила візити до лікарів. Здати аналізи та пройти огляд її не могли вмовити навіть діти, тож хвороба застала народну артистку раптово.

"Єдине — було дивно, що Ніна Митрофанівна ні на що не скаржилася, а потім щось різко стало погано. Ми не розуміли, що це може бути. Але ніхто не розумів, що це таке серйозно. Так, це онкологія. Вона ніколи не хотіла, щоб її слабкою вважали, вона вважала себе здоровою людиною, у неї ніколи нічого не боліло. І ми завжди, коли їй говорили, що треба ходити лікарями, здавати аналізи, вона відповідала: "Я добре почуваюся". Вона завжди була на дієтах, вела здоровий спосіб життя", – розповідає Арсен.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ніна і Тоня Матвієнко. Фото Instagram
Ніна і Тоня Матвієнко. Фото Instagram

Співак розповів, що у Ніни Митрофанівни була онкологія, однак проявила себе ця страшна хвороба у останній місяць життя. Їй дуже різко стало погано. Народна артистка спочатку була проти того, щоб у лікарні її відвідували сини, чоловік та зять, тож спочатку до неї приходила лише Тоня та онуки.

"Було важко її бачити, приїжджати до лікарні. Спочатку Ніна Митрофанівна просила, щоби ми не з'являлися — чоловіки, тільки дівчата. Бо не хотіла, щоб її такою бачили, а потім уже хочеш – не хочеш, приїжджали усі, хто міг, хто був вільний. Все одно треба було приїжджати – привозити ліки, просто поговорити", – згадав Арсен.

Ніна Матвієнко, фото Instagram
Ніна Матвієнко, фото Instagram

Він також загадав свою останню зустріч із Ніною Митрофанівною.

"Це було вночі. Прийшов, хотів її сфотографувати і не встиг, бо вона показувала мені лайки, тут була ця прищепка, мало смішний вигляд і вона від того усміхалась... Запитувала просто, коли це закінчиться", - згадує з болем Мірзоян.

Нагадаємо, Ніну Матвієнко хочуть увічнити в Києві замість росіянина, але столична влада може "заплющити очі"

Як повідомляв "Знай.uа", стрибали по обличчю, били ногами та забрали куртку: на Одещині 5 чоловіків побили військового

Знай.uа писав, священик образив матір захисника: "Ну й що, що син загинув"