Відомий український телеведучий, який є автором шоу "Світ навиворіт" заінтригував глядачів анонсом про повернення шоу.

За словами Дмитра Комарова, він відзняв "Світ навиворіт" тільки в Українських реаліях війни.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

Про це телеведучий та журналіст розповів на своїй сторінці у соціальній мережі. Як виявилося, він повністю зберіг формат шоу, але воно відзняте в Україні, під час війни. У своєму пості він написав:

"Друзі, Світ навиворіт повертається. Новий сезон присвячений не екзотичним країнам, а Україні. Той же формат, стиль, підхід. Але у фокусі- сьогодення України".

Популярні новини зараз
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ведучий під час війни подорожує Україною і відвідує часом найгарячіші точки. Наприклад, після підриву Херсонської ГЕС, він відразу з командою вирушив до Херсонщини. Тоді невелика знімальна група не просто знімала, а була частиною команди волонтерів, які в ті складні години і дні допомагали місцевому населенню. Він розповідав, що найбільше тоді вразили люди, адже часом вони не рятували дорогоцінну техніку, на яку збирали роками, а в першу чергу рятували своїх домашніх улюбленців та шукали їх. Саме реалії війни і надихнули його на повернення шоу в Україні.

Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"
Дмитро Комаров, кадр із документального фільму "Рік"

Адже навіть серед найгарячішого пекла наші люди зберігають людяність, відданість та любов до своїх ближніх. Перший випуск вийде вже 17 листопада.

Нагадаємо, портал Знай інформував, зірка "Квартал 95" висміяв "орденоносного" сина Кадирова: "За героїчне взяття ковбаси та сметани"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Це вже втретє": відому українську блогерку Аліну Шаманську обікрали в США

Також, наш портал інформував, Alyona Alyona згадала про образи в підлітковому віці: "Тато питав, чи пролажу я ще в..."