Володимир Зеленський — Президент України, людина, яка залишилася зі своїм народом на початку повномасштабної війни, і той, хто робить все можливе для якнайшвидшої перемоги.

Багато хто міг забути, що раніше ця людина була актором, продюсером, коміком у складі "Квартал 95". У нього багато значних ролей, проте одну з них слід вважати найважливішою в кар'єрі Зеленського. Йдеться про серіал "Слуга народу". Його колега, Віталіна Біблів, також грала з ним у цьому проекті. Однак це не перша робота разом із Володимиром Олександровичем.

Віталіна Біблів, скріншот: Youtube
Віталіна Біблів, скріншот: Youtube

Зараз Віталіна розповіла, що якось вела корпоративи, де виступав "Квартал 95". А ще вони разом брали участь у пробах для одного фільму, на кіностудії імені Олександра Довженка. Вони мали грати чоловіка і дружину.

"Колись ми з Зеленським проходили разом проби на кіностудії Довженка. Я його добре знала, зірка КВК – у вихідні через цю програму не відлипала від телевізора. Пам'ятаю, як ми навчали разом у саду кіностудії фрази нашого діалогу. Це був 2004-й чи 2005-й. Мали грати чоловіка і дружину, але не затвердили на роль ні його, ні мене", - розповідає Віталіна Біблів.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Віталіна Біблів, фото: Instagram
Віталіна Біблів, фото: Instagram

Минуло вже достатньо часу з того моменту, тож актриса вважає, що Зеленський уже й не згадає про ці проби після всього, що сталося у його житті.

Нагадаємо, прокурор попросив три роки в'язниці для Остапа Ступки за "п'яну" аварію.

Як повідомляв "Знай.uа", готова народжувати ще, раптом щось трапиться: двійник Зеленського показав росіянку, яка проводила сина на війну

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" відшукала покійну Марину Поплавську: "Ти з нами і допомагаєш"