Українська модель Ангеліна Усанова, яку хотіли "подружити" з росіянкою на фуршеті, вже в суботу, 18 листопада вийшла на подіум міжнародного конкурсу Miss Universe в Сальвадорі. Проте дівчині не завжди так щастило бути під прицілом сотень фотокамер.

У відвертому інтерв'ю для одного з українських видань 26-річна Ангеліна зізналася, що був день, коли вона ледь не зважилася на суїцид.

Ангеліна Усанова, фото: Instagram
Ангеліна Усанова, фото: Instagram

"Це був дуже критичний момент у моєму житті, коли моя самооцінка була просто розбита. Тяжка тема... У такий період ти почуваєшся нікчемною, нікому не потрібною, безталанною. Це був дуже страшний час. Київ під час пандемії, і в той час закрилися кордони, а моя найкраща подруга залишилася в тому місті, де я жила, і почала зустрічатися з моїм чоловіком. без дому, найкращої подруги та чоловіка. До того ж вона забороняла йому спілкуватися зі мною і якось мені допомагати. Це була дуже важка ситуація", - розповіла дівчина.

Однак, як зізналася Ангеліна, їй таки вдалося вийти з критичної ситуації, і в цьому їй допомогла підтримка близьких та професіоналів психології.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Ангеліна Усанова, фото: Instagram
Ангеліна Усанова, фото: Instagram

"Зателефонувала мама і сказала: "А чи думала ти, скільком людям можеш допомогти? А чи думала ти, як багато людей були б раді з тобою зустрітися в цьому житті?". Якось так вона це сказала, що ці слова пролунали як з майбутнього. допомогло - це музика. Головне - не забувати, що ми любимо в житті", - розповіла красуня.

Нагадаємо, з "Міс Всесвіт Україна" Усанової боротимуться трансгендерні жінки за корону: "Багато перешкод...".

Раніше повідомлялося, "Міс Україна-Всесвіт 2023" Усанова зізналася, чи спілкується з росіянкою на конкурсі: "Тому ми...".

Також, "Міс Україна-Всесвіт" похвалилася новими формами та запалила соковиті вишеньки: мінус 12 кг за 7 місяців.