Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram.

Маша Єфросиніна похвалилася яскравими моментами дружби зі співачкою Олею Поляковою, але запитала, чи це доречно під час війни. Ведуча постійно сумнівається, чи варто показувати таке щастя, коли довкола страждають люди.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

"Це питання, як нескінченна сирена в моїй голові щоразу, як я дозволяю собі відволіктися на мить від реальності України. Так, я добре знаю це сучасне українське явище, що тим, хто за кордоном важче психологічно, ніж тим, хто вдома- там є і веселощі, і свята, і вечірки, і театри. Я сама, коли приїжджаю до Києва, зовсім інакше почуваюся", - зізналася Маша.

Артистка нагадала, що навіть під час трагедії у рідній країні продовжила зйомки шоу "Дорослі дівчатка" з Поляковою, а також багато з нею пройшла. Попри це вона допомагає землякам, займається благодійністю.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube
Маша Єфросиніна, скріншот: Youtube

Якось зірка прилетіла до Полякової до Грузії, де вона брала участь у танцювальному шоу, та відпочила там від душі. Понад те, налагодилося її психологічний стан.

"І ось я вже вдома, і не зриваюся на Саню, і не так плачу, говорячи по телефону з Тимуром. Так що б ви не писали, це також ми! І ми маємо вчитися радіти моментам, коли нам добре! Повинні не соромитися відновлювати витрачену енергію. - підбила підсумки Маша.

Нагадаємо, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна пригадали, як Остапчук нахабно брехав усім українцям: " ;Жив з іншою жінкою".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна зізналася, як батько врятував її від долі, караючи за найменші провини.