Онук відомої української співачки Софії Ротару Анатолій Євдокименко, який на початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну намагався виїхати за кордон на надувному човні разом із батьком, таки опинився в американському мегаполісі, у Нью-Йорку.

Про те, що робить зараз Анатолій, і на який цинічний крок він пішов, розповів оглядач українського шоу-бізнесу блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі.

Як розповів блогер, Анатолій Євдокименко переїхав до США та планує там будувати музичну кар'єру. Молода людина взяв собі творчий псевдонім "Шаман".

Анатолій Євдокименко, фото: Instagram
Анатолій Євдокименко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Зазначимо, під таким псевдонімом виступає російський співак Ярослав Дронов, який всіляко підтримує агресію росії проти України та з гордістю виконує ганебну пісню "Я - русский".

До слова, онук Ротару теж не висловлювався проти війни в Україні. Він вдає, що її не існує. Можливо, таким чином він намагається всидіти на двох стільцях.

Анатолій Євдокименко, фото: Instagram
Анатолій Євдокименко, фото: Instagram

"Діти впливових батьків, зірок їдуть за кордон і думають, що вони там комусь потрібні. Але ви нікому не потрібні, ви нічого там не досягнете, ніколи не станете своїми, не будете впізнавати. Таких як він (Анатолій Євдокименко, – ред.) сотні. Його типаж – це суто ескорт, розумієте… Ось туди – будь ласка. Будеш мати божевільний попит, — каже Беспалов.

Також він звернув увагу на те, як Євдокименко виїхав за кордон. За його словами, це коштувало великих грошей.

"Як говорять наші "котята", бабуся нічого не шкодує для свого онука", — підсумував блогер.

Нагадаємо, відома українська співачка несподівано потрапила до лікарні - організм уже не справлявся.

Раніше повідомлялося, онук Софії Ротару, який втік з України, згадав про війну, але зовсім трохи: "Зберігати гідність...".

Також, "Мова в ж*пу засунула": ексучасниця "ВІА Гри" поскандалила з українцями та розхвалила чоловіка-багача з росії.