Monobank роздасть мільйон гривень: хто з українців може зірвати куш

"Monobank", фото: Знай.ua
"Monobank", фото: Знай.ua

Monobank оголосив конкурс, у рамках якого можна "зірвати куш". Втім, учасникам не доведеться сидіти склавши руки, а треба буде добре попрацювати. Деталі розкрив один із засновників мобільного банку Олег Гороховський. Monobank виступив з ініціативою перевірити безпеку своєї програми для смартфонів. Банк запросив IT-фахівців, хакерів виявити слабкі місця у захисті та навіть надав їм програмний код. Намагання фахівців обіцяють щедро винагородити. Для цього Monobank виділив призовий фонд у розмірі 1 мільйон гривень. Кошти будуть розділені між переможцями, які "проб'ють" захист програми.

Мобілізацію в Україні хочуть зробити за письмовою згодою: чоловікам дадуть шанс "відмовитися" від війни

Мобілізація, скріншот: Youtube
Мобілізація, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Повномасштабна війна і введені через це воєнний стан, загальна мобілізація продовжуються. Деякі методи представників ТЦК та СП можуть не подобатися простим громадянам, оскільки чоловіків періодично виловлюють із вулиць, влаштовують конфліктні ситуації, запихають у мікроавтобуси та відвозять. Георгій Мазурашу — народний депутат від "Слуги народу" - Зареєстрував законопроект (№10209), в якому міститься низка пропозицій до правил мобілізації. Зокрема, там йдеться про необхідність закликати тих, хто має відстрочку, бронювання або тих, хто працює у правоохоронних органах. Крім того, нардеп пропонує залучати безробітних до "армії відновлення", дати можливість воїнам ЗСУ звільнятися від служби за власним бажанням та, що найважливіше, допустити мобілізацію лише за письмовою згодою громадян.

Софія Ротару, Лобода та Ольга Сумська встали на бік Алли Пугачової: "Не витрачайте сили..."

Алла Пугачова, кадр із виступу
Алла Пугачова, кадр із виступу

Алла Пугачова – відома російська артистка, дружина Максима Галкіна, яка зробила правильний вибір від початку повномасштабної війни. Вони зовсім не думали про рішення. 24 лютого і жінка, і чоловік із дітьми виїхали з країни, бо не готові підтримувати окупантів у вбивстві мирних жителів України. Зараз вона поділилася великим текстом із тематикою великої війни, пояснивши, чому у росіян нічого не вийде. У цьому її підтримали багато зірок, зокрема й українців — Ольга Сумська, Віра Брежнєва, Софія Ротару, Світлана Лобода та інші. Крім того, Марія Машкова, Наталія Валевська, Крістіна Орбакайте та Асія Ахат.

"Нафтогаз" запропонував знижку під час оплати рахунків: не всім українцям сподобалась така "щедрість"

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"Укрпошта" буде надавати знижку на комісію при оплаті рахунків "Нафтогаз". Споживачі, які звикли оплачувати за комунальні комунальні послуги на пошті, зможуть зекономити 30 %. Споживачі не дуже зраділи таким щедрим знижкам, адже багато українців сплачують комунальні послуги через онлайн-банкінг. Деякі банки дають можливість це робити без стягнення комісії. Тож таким чином знижки на "Укрпошті" будуть неактуальні більшості споживачів газу.

"Не можу повірити": красуня Мішель Андраде знялася в культовому серіалі "Корона" від Netflix

Мішель Андраде, скріншот: Instagram
Мішель Андраде, скріншот: Instagram

Популярна у соціальних мережах українська співачка, а також телеведуча Мішель Андраде виходить на новий рівень. Мішель змогла показати себе у культовому серіалі "Корона" від Netflix. Про це стало відомо завдяки публікації Мішель Андраде у мережі Instagram, у якій поділилася кадрами зі своєї сцени. Мішель дісталася епізодична роль. Вона зіграла роль покоївки на ім'я Б'янка, яка знаходилася на яхті єгипетського мільярдера Мохаммеда Аль-Файєда, син якого зустрічався з принцесою Діаною.