Український артист та співак Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, нещодавно об'єднався зі співачкою Karatina для спільної музичної роботи, випустивши спільний трек під назвою "Рай де".

На своїй сторінці в Instagram Потап виклав посаду, де висловив подяку новій партнерці за талант та докладені зусилля. Також він зазначив, що не багато хто знає, як важко було провести 2 дні у знімальній обстановці роздягненої в крижаному океані. Потап переконаний, що саме подолання таких труднощів веде до успіху.

Потап та Катаріна, фото: Instagram Потапа
Потап та Катаріна, фото: Instagram Потапа

"Хочу подякувати в першу чергу, Katarina тебе, за довіру і талант, а ще за неймовірну працьовитість, тому що мало хто знає, що таке витримати 2 дні зйомок, майже роздягненої, у крижаному океані . Ти маєш велике майбутнє, ти станеш зіркою», – написав Потап.

Хоча провести кілька днів роздягненої в океані може бути викликом, не можна не врахувати той факт, що військові проводять уже роки на фронті, де вони ризикують своїм життям за благо свободи. Підтримка країни означає набагато більше, аніж просто написання нових хітів; як мінімум, це включає уникнення вечірок у компанії "друзів-ворогів".

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн
Показати ще

Передплатники, у свою чергу, відреагували на цю посаду наступним чином:

[quote author=""]"Ось і нам цікаво, де рай? В Іспанії чи Дубаї?

"Боже, нехай Потап більше не співає, амінь"

"Незнаю, що в цій пісні може подобається. Нещодавно із москалями тусував, а тепер українську пісню випустив. Чому не пояснив людям, що він там робив"

"Я не розумію, скільки наше людство прощатиме всяку гидоту! Воно сидить за одним столом з кацапнею, а наші ховають… та й пісня - гівно"

Нагадаємо, такий її бачив навіть не Дантес, а ще один чоловік: 17-річна Надя Дорофєєва була тією ще штучкою

Раніше ми писали про те, що Олена Зеленська прийшла на будівництво, але не в робочому комбінезоні: красуня порадувала цибулею