Відомий співак Віталій Козловський та колишній журналістки Раміни Есхакзай, який пройшов військову підготовку та у липні склав присягу на вірність українському народу, розповів про страшну ніч на передовій.

На своїй сторінці в Instagram артист поділився деталями атаки окупантів на їх із побратимами позиції. В той момент співак думав про те, що дійсно може загинути.

Віталій Козловський. Фото Instagram.
Віталій Козловський. Фото Instagram.

"Тієї ночі нас було в бліндажі п'ятеро. Наші позиції 2,5 години крили снарядами. Навколо все горіло, земля сипалась на голову. Хтось молився, хтось закурив, хтось писав повідомлення своїм…", - пригадав артист.

Козловський на ракнок після пережитого був шокований. Все навкруги було знищено, валялися контужені миші, а в декількох метрах від бліндажу військових влучив снаряд.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories
Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories

"Пережили. Настав ранок. Вийшли, а густий ліс довкола випалений і потрощений вщент. Миші, які до цього бігали по нас щоночі, валяються на землі контужені. Найближча вирва від снаряда - в семи метрах від нашого бліндажа. Але найголовніше - усі живі. І навіть віднаходимо в собі сили жартувати. Те, що відбувається в голові, коли думаєш, що це вже кінець, змінює свідомість назавжди", - розповів артист.

Та страшна ніч надихнула Віталія на написання пісні під назвою "Навкруги", яку він присвятив своїм побратимам.

Нагадаємо, "нагадав продюсеру в серці": блогер знайшов причину тривалого конфлікту Козловського та Кондратюка

Як повідомляв "Знай.uа", "не пости де**мо": Кондратюк не припинить забирати зарплату Козловського

Знай.ua писав, "покладемо цьому кінець": Віталій Козловський хоче поставити крапку в конфлікті з Кондратюком, який забирає його зарплату