Зірка Ліги сміху та Жіночого Кварталу Анна Блажкевич поділилась радісною новиною з прихильниками – дівчина чекає на первістка.

Про радісну новину вона повідомила на своїй сторінці в Інстаграм. Також вона опублікувала фото, на якому видно досить округлий живіт. Вона написала, що відчуває, що все буде добре не тільки у неї в житті, а і в країні.

Аліна Блажкевич. Фото: скрін Інстаграм
Аліна Блажкевич. Фото: скрін Інстаграм

Свій пост вона підписала досить зворушливо, звернувшись до своїх підписників:

"Всім привіт, хто давно не бачив мене вживу. У мене маленькі новини. Я при надії. При надії, що токсикоз не повернеться. При надії, що скоро наша сім’я стане більше і гучніше. При надії що все буде добре. Такі у мене справи".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Прихильники та зіркові друзі посипали вітаннями майбутній мамі. Серед них був Віталій Козловський, Олена Кравець, Гарік Корогодський, Світлана Тарабарова та інші.

Аліна Блажкевич вийшла заміж за свого колегу по цеху Романа Блажкевича у 2020 році. Роман також був учасником шоу "Ліга Сміху", де вони і познайомились.

Аліна та Роман Блажкевичі. Фото: скрін Інстаграм
Аліна та Роман Блажкевичі. Фото: скрін Інстаграм

Тоді вони зіграли аж два весілля, одне з яких на даху п’ятиповерхового будинку. Аліна Блажкевич стала відомою на всю країну після участі у гумористичному шоу "Ліга Сміху". Тоді вона виступала у складі команди дівчат "Тріо різні". Після закінчення шоу вона стала учасницею "Жіночого кварталу". Для зіркової пари це буде перша спільна дитина.

Публікація Аліни Блажкевич. Фото: скрін Інстаграм
Публікація Аліни Блажкевич. Фото: скрін Інстаграм

Нагадаємо, портал Знай, інформував, Новий трейлер Suicide Squad: Kill the Justice League: шанувальники зустрінуть безумну Харлі Квін

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Перестала відчувати руки, ноги, тіло...": Злата Огнєвіч сильно налякала улюблених фанатів

Також, наш портал інформував, Віталій Козловський розповів про страшну ніч на передовій: "Все горіло, земля сипалась на голову"