Популярний український виконавець, блогер, волонтер та зірка соціальних мереж Instagram та TikTok Артем Пивоваров скасував концерт у Дубліні через озброєні протести. Їх спрововкував напад озброєного біженця з Алжиру, який поранив натовп перехожих, серед яких були діти.

Про це артист повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Артем Пивоварів, фото: 1plus1
Артем Пивоварів, фото: 1plus1

Він розповів, що в 100 метрах від місця, де музиканти мали виступати того вечора, почалися теракти і протести.

Артисти опинилися того вечора на місці події та чули звуки вибухів.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Гурт вирішив потурбуватися про безпеку свої слухачів та організував евакуацію з концертного майданчику та повідоми про перенесення музичного заходу.

Артем Пивоваров. Фото Instagram
Артем Пивоваров. Фото Instagram

" Ми чуємо вибухи! Задля безпеки наших слухачів ми разом з адміністрацією майданчику вимушені скасувати концерт. Евакуація з майданчику відбувається не з нашого побажання, це - умова законодавства. Будь ласка, зберігайте спокій. Місцева влада та органи роблять все можливе для того, щоб ви не наражали себе на небезпеку!" – сказав Артем.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Артем Пивоваров зупинив концерт через свого шанувальника: сльози лилися градом

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Артем Пивоваров не зміг повернутися додому: назавжди пахнутиме війною

Також, наш портал інформував, Артем Пивоваров розчулив зверненням до захисника