Відома українська співачка та волонтер Анастасія Приходько висловилася щодо гучного мовного скандалу з Іриною Фаріон, яка нещодавно принизила російськомовних бійців "Азову".

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Приходько вважає таку поведінку мовознавиці ганебною. Вона зазначає про те, що зараз зовсім не на часі чіпати мовне питання, яке як вона зазначила є "відкритою раною, в яку кожен починає штрикати пальцями".

"Мені здається, якщо ти хочеш привернути до себе увагу ти повинен підійняти мовне питання. Ці сварки зараз не на часі. Нам треба країну втримати, хлопців зберегти, а вони починають зі своїм мовним питанням", - зазначає артистка.

Анастасія Приходько, фото: Facebook
Анастасія Приходько, фото: Facebook

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Також артистка вважає, що образи військових через мову можуть спонукати їх навпаки розмовляти російською і принципово не переходити на рідну мову.

"Вона зробила іншу річ. Люди принципово потім стали говорити російською. І вони не хотіли переходити на українську завдяки таким, як Ірина Фаріон. І ми всі бачили у TikTok, коли кажуть: "А, якщо я не захищаю, то відкрийте кордон, я російськомовний, я поїду". От що робить Ірина Фаріон. Вона несе грішне разом з Богданом Бенюком", – додала Приходько.

Нагадаємо, Бабкіна спробувала виправдати чоловіка, який за кордоном співає російською, але лише принизила його: "Немає часу виправдовуватися".

Раніше повідомлялося, Анастасія Приходько зібралася голяка прогулятися Хрещатиком: "Якщо с*ка..."

Також, Анастасія Приходько "дісталася" і до Мавзолею в Москві, таємниця розкрита: "Для зберігання цього монстра...".