У місті Пуна в індійському штаті Махараштра 38-річний чоловік помер після того, як його дружина вдарила кулаком по обличчю під час сварки.

За даними поліції, причиною конфлікту стала відмова чоловіка відвезти жінку до Дубаю на святкування її дня народження. Як зазначають правоохоронці, інцидент стався 24 листопада вдень у районі Ванваді. Загиблий 38-річний Нікхілл Кханна був забудовником. Про це повідомляє India Today.

Королевська придбала нерухомість в Дубаї. Фото: Youtube
Королевська придбала нерухомість в Дубаї. Фото: Youtube

Встановлено, що дружина, 36-річна Ренука, хотіла відсвяткувати свій день народження 18 вересня у Дубаї. Проте чоловік проігнорував її прохання. Також він не подарував дружині нічого на їхню річницю весілля і не відпустив її на день народження родички у Делі.

"Жінка також була засмучена, оскільки хотіла виїхати в Делі на день народження родича, але чоловік не дав їй позитивної відповіді", - заявляють копи.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

У пориві гніву Ренука вдарила Нікхіла в обличчя, що спричинило велику кровотечу і втрату свідомості. Прибулі поліцейські доправили чоловіка до лікарні, де було констатовано смерть.

Зараз з'ясовують, чи вдарила дружина кулаком чи якимось предметом. Жінку взято під варту, розслідування триває.

Нагадаємо, футболіст закінчив кар'єру в АПЛ, пішов у фільми для дорослих і несподівано помер: йому було всього 34 роки

Як повідомляв "Знай.uа",жінка погодилася на "трійничок" у шлюбі, але її життя перетворилося на пекло: "Чоловік сказав..."

Знай.uа писав, цілий райський містечко зникне з лиця Землі через глобальне потепління - там продовжують жити люди