У російському місті Санкт-Петербург жінка намагалася підпалити банку з порохом біля дитячої спортивної школи.

Про це повідомляє російське видання LifeShot.

Фото Telegram
Фото Telegram

На нетверезу жінку у дитячому закладі звернули увагу батьки вихованців. Вона огризнулася, мовляв, прийшла за своєю дитиною і викинула банку в урну. Невдовзі неадекватку затримали.

На етикетці на банку був напис "Безнімний мисливський порох "Сокіл"". Що вона хотіла з ним зробити – поки що загадка. Допитати 40-річну Світлану ВІМБО не можуть, у поліції чекають, коли вона прийде до тями після випитого.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

За даними газети, жінка поки що ніде офіційно не працює. Раніше вона обіймала управлінську посаду у приватній комерційній компанії.

Метро в росії. Фото знімок екрана з Youtube
Метро в росії. Фото знімок екрана з Youtube

"Дітей у неї немає. Поховала батька і матір, і, як ми гадаємо, це й вплинуло на те, що вона почала пити. У вересні ми оголосили її у розшук. Її не було 5 днів. Підключили "Ліза Алерт". В результаті знайшли у квартирі у місцевих алкоголіків. Після цього вона нас усіх послала. Звичайно, у нас опустилися руки, - розповідає жінка, яка назвала себе подругою затриманої.

За даними ЗМІ, підозрювану раніше неодноразово затримували за адміністративні правопорушення.

Фото Telegram
Фото Telegram

Нагадаємо, що ось цих людей дехто називав братами: що насправді думають росіяни про українців.

Раніше ми повідомляли, що батько залишив 6-річну дитину з найкращим другом, а він відрізав. хлопчикові голову.

Так само стало відомо, що мати вирішила вбити своїх дітей через фільм, батько не встиг на кілька хвилин: захотіла покращити життя.