У московському СІЗО наклав на себе руки колишній чоловік скандально відомої путіністки, балерини Анастасії Волочкової Сергій Кузнєцов. До речі, і сама Волочкова може потрапити до в'язниці на три роки через свій шпагат у забороненому місці.

Про це пишуть російські Telegram-канали.

Кузнєцов та Волочкова, фото: соцмережі
Кузнєцов та Волочкова, фото: соцмережі

Відомо, що чоловік повісився, проте перед цим він проходив лікування по лінії психіатрії та перебував на обліку. Раніше він висловлював наміри накласти на себе руки.

Через суїцидальні думки екс-чоловік Волочкової пройшов лікування, яке не допомогло. Вранці у вівторок, 28 листопада, його виявили мертвим у камері СІЗО Матроська Тиша, де він перебував під арештом через звинувачення у побитті дружини.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Настя Волочкова, фото з Instagram
Настя Волочкова, фото з Instagram

"Камери відеоспостереження зафіксували, як підслідний взяв простирадло і зайшов у туалет, звідки вже не вийшов", - пишуть московські блогери.

Водночас, один із Telegram-каналів із посиланням на джерела повідомляє, що слідів насильницької смерті на тілі Кузнєцова не виявлено. Основна версія – суїцид. Його тіло виявив ще один арештант, який зайшов до туалету.

У СІЗО Кузнєцов потрапив за те, що жорстоко побив свою дружину Анастасію у травні цього року. У день смерті в нього мала відбутися очна ставка з дружиною.

Анастасія приїхала на неї і до останнього відмовлялася вірити, що Сергій наклав на себе руки. За її словами, вони, незважаючи на інцидент, спілкувалися із чоловіком щодня.

Нагадаємо, догралася: путіністку Волочкову можуть посадити на 3 роки.

Раніше повідомлялося, "Бумеранг починає діяти": Волочкова ледь не наклала в штани після атаки дронів і "повірила" у Бога.

Також, "Підстрілений лебідь" Настя Волочкова нарешті закрила хвіртку, але показала, що хвора: "Швабре всі Мальдіви".