27-річний британський актор Том Бліт став справжньою сенсацією після виходу на екрани фільму "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes".

У цьому бойовику він зіграв головну роль молодого Коріолануса Сноу, майбутнього жорстокого диктатора Панема. І саме акторська робота Тома стала запорукою успіху фільму та зробила його новою зіркою Голлівуду.

Том Бліт, скріншот: Youtube
Том Бліт, скріншот: Youtube

Народився майбутній актор у 1995 році в англійському місті Бірмінгем. Його батько був відомим телепродюсером, який помер від раку, коли Томену виповнилося 15 років. Хлопець розпочинав кар'єру з епізодичних ролей у великих постановках, у тому числі фільмах "Робін Гуд" та "Кров пелікану". А ось після виходу на екрани Голодних ігор його обличчя побачили мільйони глядачів у всьому світі.

За словами кінокритиків, саме акторська гра Тома Бліта стала одним із найсильніших моментів стрічки та запорукою її касового успіху.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Бліт відмінно зіграв роль майбутнього диктатора Сноу", - пише видання LA Times.

А інтернет-видання Dicider переконане, що саме цей фільм зробить Тома новим секс-символом та улюбленцем підліткової аудиторії.

Том Бліт, скріншот: Youtube
Том Бліт, скріншот: Youtube

"З того моменту, як Том Бліт з'явився без сорочки на екрані у фільмі, всі знали, що він стане наступним крашем в інтернеті", - заявляють користувачі.

Нагадаємо, прем'єра "Дюни" з Тімоті Шаламе та Зендаею знов перенесли: відома нова дата виходу

Як повідомляв "Знай.uа", третя частина "Аватару" у дворічному постпродакшні:Джеймс Кемерон зніматиме франшизу до 2031 року

Знай.ua писав, франшиза "Крік" втратила відразу двох головних актрис перед зйомками сьомої частини: Дженна Ортега обрала "Уенздей"