Королівський експерт Омід Скобі стверджує у своїй новій книзі "Фінал", що 33-річна поп-зірка відхилила пропозицію виступити на коронації короля Карла III на початку цього року.

Хоча Скобі не уточнила причини такого рішення 12-кратної володарки Греммі, зокрема, 6 травня, того ж дня, що й коронація, мала концерт Eras Tour у Нешвіллі.

Тейлор Свіфт, кадр із виступу
Тейлор Свіфт, кадр із виступу

Але Свіфт був не єдиним гучним ім'ям, яке, як повідомляється, відкинуло цю пропозицію, що зробило організацію заходу "викликом" для королівських чиновників, згідно US Weekly.

За даними Rolling Stone, Адель, Елтон Джон, Роббі Вільямс, Гаррі Стайлс та Spice Girls були серед артистів, які, як повідомляється, відмовилися від запрошення влаштувати шоу для короля та його родини.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Хоча більшість музикантів відмовилися пояснити своє рішення відмовитися від коронації, представник Елтона Джона підтвердив журналу, що у виконавця "Rocket Man" того дня були попередні зобов'язання.

Елтон Джон, скріншот: YouTube
Елтон Джон, скріншот: YouTube

Однак тоді експерти припустили, що більшість артистів не хотіли пов'язувати свій бренд із монархією після її скандалів.

"Останнім часом королівська родина зіткнулася з низкою піар-катастроф, і кожному, хто виступає на шоу, доведеться замислитися, чи це не викличе негативну реакцію серед своїх шанувальників", — Саймон Джонс, публіцист Little Mix, Найл Хоран та Луї Томлінсон, розповів виданню.

Однак Кеті Перрі, Лайонел Річі та Андреа Бочеллі зрештою погодилися виступити на великій церемонії разом з Ніколь Шерзінгер та британським поп-гуртом Take That.

Король Чарльз III, кадр з відео
Король Чарльз III, кадр з відео

Нагадаємо, що 23-річна дівчина загинула на концерті Тейлор Свіфт за Eras Tour: співачка кидала пляшки зі сцени.

Раніше ми повідомляли, що Тейлор Свіфт показала свого нового красеня-хлопця Тревіса Келсі, але засвітилася з "травмованим" носом.