Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі

У соцмережі Instagram вона часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 283 тисячі людей. Якось Лебідь показала частину цікавого листування з нареченим Розенком.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Знай.ua

Зважаючи на все, ведуча прихворіла і тоді боролася з температурою, тому Павло, як люблячий чоловік, вирішив подбати про неї. Розенко запитав, що купити додому, але Лебідь попросила щось несподіване – соплі.

"А соплі є? Мені своїх мало. Краще великі і сопливі. Три, якщо великі, п'ять, якщо дрібні. Але щоб прям сопліщі, - написала Олена-Крістіна нареченому.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь та Розенко, фото з Instagram
Олена-Крістіна Лебідь та Розенко, фото з Instagram

Павло анітрохи не здивувався і виконав забаганку коханої. Шанувальники в коментарях стали гадати, що мала на увазі Олена-Крістіна, і дійшли висновку, що це хурма, тому що її плоди мають "сопливу" текстуру.

"Що привезти людині, яка сидить з підбадьорливою температурою? КОХАНИЙ - у магазині))) Я - вдома”, - додала Лебідь.

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь страждає, як і всі українці - навіть не встигає одягнутися: "Прийняти наполовину".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь зізналася, що вівсянку вранці варить їй не Розенко: "Тепер умовляю".

Також стало відомо, що Олена-Крістіна Лебідь наважилася на небезпечний поцілунок, але трохи не залишилася без губи: "Обійшовся без травм".