В італійському місті Генуя поліція затримала 55-річного перукаря після підозри, що він торгує наркотичними засобами у вигляді салону краси.

Привернула увагу правоохоронців велика кількість лисих клієнтів, які регулярно навідувалися до закладу. Здавалося б... навіщо їм ходити до перукаря, якщо на голові нема волосся.

перукарня, скріншот з відео
перукарня, скріншот з відео

Як повідомляє видання Tgcom24, місцевим поліцейським видалася підозрілою активність у перукарні пана Джузеппе. Багато лисих чоловіків заходили всередину і незабаром виходили, але без видимих ​​змін зовнішності.

Запідозривши приховану діяльність поліцейські провели обшук закладу. Там були виявлені гашиш, кокаїн, ваги для зважування та пакувальні матеріали. Як з'ясувалося, деякі клієнти приходили саме за наркотиками, інші поєднували їх придбання зі стрижкою чи голінням.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень З 1 жовтня платіжки за світло зміняться ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Тому замість перукарського салону дійсно діяв наркопритон.

Скрін, відео YouTube перукар
Скрін, відео YouTube перукар

55-річний Джузеппе був заарештований за зберігання та збут наркотичних речовин. А його необережні лисі клієнти мимоволі допомогли поліції розкрити цю схему. Можливо, йому навіть варто було б видати якусь премію за такий неакуратний, нелегальний "бізнес".

Нагадаємо, жінка вбила чоловіка, який відмовився везти її в Дубай на День Народження: "Хотіла, але..."

Як повідомляв "Знай.uа", подружжя заселилися в квартиру і тільки через півроку дізналися, що п'ють воду з унітазу: чому це сталося

Знай.uа писав, хлопець настільки "засрался", що по ньому бігають таргани, поки він спить: "До мене прийде дівчина..."