До 2024 року залишилося буквально три тижні, тож саме час задуматися не тільки про новорічне меню, а й про святковий образ. Щоб здобути прихильність символу Нового року - Зеленого Дерев’яного Дракона, варто знати, який колір костюму чи сукні варто обрати.

Про це пише "Радіотрек".

Білий

Незважаючи на те, що колір непрактичний, він додає образу вишуканості та урочистості. Відмінним варіантом буде сукня із шовку або паєток. Власницям стрункої фігури варто звернути увагу на ультра-міні сукні.

Сукні на Новий рік. Фото Freepik
Сукні на Новий рік. Фото Freepik

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Жовтий

Стильним варіантом буде приталена сукня з об'ємною спідницею або з виразними акцентами. Якщо боїтеся яскравості - можна обрати пастельні варіанти. На піку популярності "голі" сукні, з прозорої тканини із відкритою спиною чи плечима.

Сукні на Новий рік. Фото Freepik
Сукні на Новий рік. Фото Freepik

Червоний

Цей колір точно виділить вас серед інших гостей та приверне до вас увагу. Сукня може бути виготовлена з трикотажу, шовку, паєток, і виглядати вражаюче з ефектним вирізом декольте чи спідницею.

Смарагдовий

Езотерики вважають, що зелений колір принесе вам у настпному році достаток. На святкування обирайте сукні з велюру, напівпрозорої тканини, у смужку, з паєтками чи блискітками. У зеленого кольору багато відтінків, тож варто підбірати той, що підкреслить ваш колір очей та волосся.

Сукні на Новий рік. Фото Freepik
Сукні на Новий рік. Фото Freepik

Нагадаємо, що до Нового року ці продукти подорожчають: що потрібно купити українцям вже зараз, список у супермаркет.

Раніше ми повідомляли, що шумний натовп для Скорпіонів та домашній затишок Ракам: як зустрічати 2024 рік всім знакам Зодіаку.

Також, залишився лише місяць, українцям треба зробити це негайно: що необхідно встигнути до Нового року