15-річний син відомих шоуменів Ірини Горової та Потапа Андрій Потапенко нещодавно дав своє перше інтерв'ю для студентки-журналістки.

У розмові він представився виключно як син Горової, а про батька взагалі не згадав...

Олексій Потапенко з сином Андрієм
Олексій Потапенко з сином Андрієм

Почав хлопець із того, що навчається у 9 класі та захоплюється спортом. Зокрема, він грає в баскетбольній команді, а також любить волейбол, американський футбол.

Андрій зізнався, що йому дуже сподобалося жити у Будапешті, де він провів півтора роки. Проте найкращим місцем для проживання він вважає Київ.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Щодо особистого життя, то поки у юнака немає дівчини. Він планує одружитися у 24-26 років, а дітей заводити не раніше 30, щоб спочатку стати зрілою та відповідальною людиною.

"Дітей десь у 28, 29 років. Хоча десь після 30. Я не можу брати відповідальність за свого сина чи дочку, коли я ще не свідома людина, коли мені менше 30”, - заявив він.

Потап з сином, фото - https://www.instagram.com/realpotap/
Потап з сином, фото - https://www.instagram.com/realpotap/

На пропозицію відзначити перемогу України на Троєщині з батьками Андрій відповів, що мати навряд чи поїде, а от він зможе.

Під час першого інтерв'ю син Горової та Потапа фактично "зрікся" від батька, демонстративно його ігноруючи. Чи то підлітковий бунт, чи то просто бажання дистанціюватися від скандально відомого батька – поки що залишається загадкою.

Нагадаємо, Потапа "розмазали" за скарги на труднощі: "Та й пісня – г*вно"

Як повідомляв "Знай.uа", Мішель Андраді зі злістю вилаялася, причиною став не експродюсер Потап: "Хай тобі качка копію"

Знай.uа писав, Потап після відпочинку з росіянами в Дубаї спробував відбілити репутацію: "В оркостан чи повіситися"