У 2019 році китайські рибалки на одному з озер поблизу міста Куньмін виловили дуже дивовижного коропа.

Риба на голові мала природні мітки, що надали їй вкрай людиноподібні риси. Кадри незвичайної знахідки тоді були опубліковані в китайських соцмережах, звідки швидко поширилися по всьому світу.

Риба з людським обличчям, скріншот: Youtube
Риба з людським обличчям, скріншот: Youtube

На відео видно, як короп висовує з води голову – на ній чітко вимальовуються контури "очі", "носа" та "рота". Місцева жінка, яка спостерігала за дивовижною рибою, жартома сказала, що "вона перетворилася на фею". А ось інших глядачів вигляд коропа швидше налякав і вразив.

У коментарях до ролика користувачі порівнювали його то з Волдемортом із Гаррі Поттера, то з інопланетянином, то з анімаційним персонажем.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

"Хто зважиться це з'їсти?" – пише один із користувачів.

Дехто жартував, що це якийсь експеримент зі створення мутантів чи реінкарнація загиблої людини. Хоча найімовірніше "людське" обличчя у коропа сформувалося випадково через природні генетичні мутації.

Риба з людським обличчям, скріншот: Youtube
Риба з людським обличчям, скріншот: Youtube

Втім, незалежно від походження, зовнішній вигляд риби справді вражає. Не дивно, що це відео викликало такий ажіотаж у мережі та шокувало багатьох користувачів своєю незвичністю. Хоча навряд чи хтось зважився б спробувати на смак цього страшного коропа з "людським обличчям".

Нагадаємо, жінка вбила чоловіка, який відмовився везти її в Дубай на День Народження: "Хотіла, але..."

Як повідомляв "Знай.uа", 26-річна мама "убила" п'ятимісячної дитини, яка отруїлася алкоголем: "Це сталося..."

Знай.uа писав, 90-річну бабусю оголосили мертвою, але вона "воскресла" і задихнулася в мішку перед кремацією: "Слабо дихала"