У штаті Біхар Індії стався черговий скандальний випадок насильницького одруження викраденого чоловіка.

35-річного вчителя Гаутама Кумара викрали зі школи і під загрозою зброї змусили одружитися з дочкою одного з викрадачів. Як повідомляє видання Ndtv, 29 листопада до школи, де Кумар працював викладачем, увірвалися 3-4 озброєних чоловіків і насильно вивезли його до себе.

Школа в Індії, скріншот: Youtube
Школа в Індії, скріншот: Youtube

Протягом доби під дулом пістолета вчителі змусили обвінчатись із місцевою дівчиною Чандні за місцевим звичаєм.

Родичі постраждалого заявили, що організатором викрадення був батько нареченої на ім'я Раджеш Рай. Він також застосовував фізичне насильство до вчителя, який відмовлявся одружуватися насильно.

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

За цим фактом поліція порушила кримінальне провадження проти викрадачів. А постраждалий скористався нещодавнім судовим рішенням про анулювання такого примусового 10-річного шлюбу в сусідньому штаті.

На жаль, випадки насильницьких одружень чоловіків досі трапляються у деяких регіонах Індії.

Індія
Індія

Зокрема, у Біхарі за останні роки це вже кілька гучних історій викрадення та примусу до шлюбу з боку наречених. І з цим досі не можна нічого зробити, щоби подібні випадки не відбувалися надалі.

Нагадаємо, хлопець настільки "засрался", що по ньому бігають таргани, поки він спить: "До мене прийде дівчина. ."

Як повідомляв "Знай.uа", "найстрашніший знімок з космосу": випливли деталі про астронавта, що опинився поза шатлом

Знай.uа писав, чоловік підстрелив жінку на полюванні, думаючи, що її собака це олень: "Варто подумати..." ;