Нападник "Манчестер Сіті" Ерлінг Голанд був розлючений після матчу 14-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Тоттенгема.

Кінець гри завершився скандалом через суддівські рішення арбітра Саймона Гупера. Спочатку він проігнорував очевидний фол проти Голанда у штрафному майданчику суперника. А незабаром зупинив атаку Манчестер Сіті, коли Гриліш вийшов віч-на-віч із воротарем.

Ерлінг Голанд, фото: Instagram
Ерлінг Голанд, фото: Instagram

Незважаючи на протести гравців, арбітр все ж таки зафіксував порушення правил з боку МанСіті...

Голланд втратив контроль над емоціями та отримав жовту картку за суперечку з рефері. Норвежець був настільки лютий, що продовжив обурюватись і після фінального свистка. Згодом форвард висловив своє обурення у Twitter, поділивши відео скандального епізоду з лаконічним коментарем: "Якого х*я?".

Популярні новини зараз
Частину українців звільнили від проходження ВЛК – хто може зітхнути з полегшенням Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Нагадаємо, що матч Манчестер Сіті - Тоттенхем завершився нічиєю 3:3. Команди продемонстрували високорезультативний атакуючий футбол, але так і не спромоглися виявити переможця.

Ерлінг Голанд, фото: Instagram
Ерлінг Голанд, фото: Instagram

Скандальні рішення арбітра стали основною інтригою зустрічі та обговорень експертів та вболівальників після фінального свистка.

Нагадаємо, вболівальники ледь не згоріли живцем перед матчем Ліги Чемпіонів: ховалися в барі від ультрас

Як повідомляв "Знай.uа", їхав на похорон, але не думав, що на свої: у "дикій" аварії помер легендарний футболіст

Знай.ua писав, футболіст закінчив кар'єру в АПЛ, пішов у фільми для дорослих і несподівано помер: йому було всього 34 роки