Британка, яка вийшла заміж за мільйонера з Дубая, стверджує, що її розкішне життя має й темні сторони.

Про це популярна у TikTok домогосподарка Суді розповіла в одному зі своїх відео. Зазвичай вона хизується своїм екстравагантним побутом – дорогими покупками, вечерями з чоловіком-багатством Джамалем тощо. Але на цей раз жінка зізналася, що бути дружиною мільйонера не завжди легко.

Дружина мільйонера, скріншот: TikTok
Дружина мільйонера, скріншот: TikTok

Одна зі складнощів, за її словами, це ресторанні вечері. Офіціанти подають занадто багато їжі, а Суді ніяково відмовлятися, щоб не здатися примхливою. Крім того, вона боїться бути пограбованою.

Ще одна проблема – це увага інших жінок до її чоловіка. Крім того, їй доводиться постійно поводитися в ідеальній формі, регулярно відвідуючи салони краси.

Популярні новини зараз
Частину українців звільнили від проходження ВЛК – хто може зітхнути з полегшенням Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

У відповідь під відеозірки TikTok з'явилося чимало критичних коментарів. Користувачі звинувачували її в зайвому випендрежі і зазначали, що в неї надто тривіальні "проблеми" проти реаліями звичайних людей.

Дружина мільйонера, скріншот: TikTok
Дружина мільйонера, скріншот: TikTok

"Краще нагодуйте вечерею бідних людей", "Якби раптом у вас забрали всі гроші, залишилося б кохання?", "Хотів би я мати такий клопіт", - обурюються користувачі.

Відео про "темні сторони" життя дружини мільйонера викликало хвилю критики в мережі через надмірну розкіш і відірваність від реальності.

@soudiofarabia

If money cant buy happiness, what about love? ✨ #dubai #fyp #ksa #foryou

♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Нагадаємо, жінка вбила чоловіка, який відмовився везти її в Дубай на День Народження: "Хотіла, але..."

Як повідомляв "Знай.uа", надто багато лисих: копи затримали перукаря, якого випадково розкрили у злочині

Знай.ua писав, СШАдесятки років "ловить" НЛО і зберігає у себе в офісі: джерело шокувало весь світ