Після касового успіху стрічки "Барбі" постало питання про її продовження. Зокрема, не варто зняти окрему стрічку, присвячену Кену – коханому Барбі.

І режисер Грета Гервіг в інтерв'ю закордонним ЗМІ фактично підтвердила такі плани. Зокрема, про це пише Deadline.

Фільм "Барбі". Фото скріншот з Youtube
Фільм "Барбі". Фото скріншот з Youtube

[quote author=""] "У нас було занадто багато матеріалу для Кена. Ми будемо писати, писати і писати”, - натякнула вона.

За словами Гервіг, саме через актора Райана Гослінга вона й писала роль коханого Барбі у фільмі. І вона має ще багато ідей для розкриття цього персонажа.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

"Ми вписали його ім'я в сценарій і таке інше… і ім'я Гослінга було всюди. А потім, коли ми передали їм сценарій, студія сказала: "О, це так чудово, що ви знаєте Райана". І я відповіла: "Я його не знаю". Я ніколи не зустрічав Райана, уявлення не маю”, - додала режисер.

Нагадаємо, пригодницька стрічка про легендарну ляльку за період прокату зібрала понад 1 мільярд 400 доларів у всьому світі. Звісно, ​​після такого небувалого успіху студія Warner Bros. задумалася б про продовження.

Фільм "Барбі". Фото скріншот з Youtube
Фільм "Барбі". Фото скріншот з Youtube

А окремий спиноф про Кена міг би стати гідним доповненням до "всесвіту Барбі" та залучити до кінозалів чимало глядачів. Тим більше, якщо там зніметься коханий мільйонами Райан Гослінг.

Нагадаємо, сценарій "Я легенда- 2" вже готовий: Вілл Сміт розкрив деталі роботи над другою частиною легендарного фільму

Як повідомляв "Знай.uа", Warner Bros. вперше показали приквел "Божевільного Макса" з Анею Тейлор-Джою та Крісом Хемсвортом

Знай.ua писав, майбутній диктатор Сноу з "Голодних ігор" розриває інтернет: дівчата вже хочуть від нього дітей