У Києві чоловік намагався вкрасти цілих 7 кілограмів м'яса, маніпулюючи з вагою на касі самообслуговування.

Дарницький районний суд Києва розглянув справу про шахрайські дії в супермаркеті. Зокрема чоловік хитрістю намагався придбати значну кількість м'яса за заниженою ціною.

М'ясо в супермаркеті, скріншот: YouTube
М'ясо в супермаркеті, скріншот: YouTube

Як випливає з матеріалів справи, відвідувач накупив 7,4 кг курячого філе та близько 7 кг свинини. Однак під час зважування на касі самообслуговування він якимось чином маніпулював процесом так, що вага вийшла значно меншою.

Тому замість 1,5 тисячі гривень чоловік заплатив лише 69 грн за весь товар. Його дії помітили охорона магазину та викликали поліцію. Повторне зважування показало реальну вагу м'яса.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

На суді фігурант зізнався, що хотів придбати продукти на свій день народження, і справді трохи поекспериментував із вагою на касі самообслуговування. Втім, оскільки товар у нього забрали, супермаркет заявив, що він не має претензій.

Супермаркет, м'ясо, фото: Знай.ua
Супермаркет, м'ясо, фото: Знай.ua

Суд визнав чоловіка винним у замаху на шахрайство (частина 2 статті 15, частина 1 статті 190 КК України), проте ухвалив рішення закрити справу після закінчення терміну давності. Навіть 200 годин громадських робіт йому не довелося попрацювати.

Нагадаємо, "краще перейде на бік ворога": українець відмовився воювати, але спокійно жити далі йому не дали

Як повідомляв "Знай.uа", суд визначився з покаранням Остапу Ступці за п'яну ДТП: актор почав нити

Знай.uа писав, няню посадили на 707 років у в'язницю після того, що він зробив з 16 хлопчиками: "Я пишаюся, що приносив посмішки..."