Українська співачка Надя Дорофєєва представила у ранковому шоу "Сніданок з 1+1" нову пісню "Хай пишуть", присвячену хейтерам у соцмережах.

За її словами, композицію вона створила разом із чоловіком та продюсером, надихнувшись негативними коментарями на свою адресу.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Я надихалася, коли створювала трек, коментарями та статтями, які про мене, і не тільки про мене, пишуть. Загалом це тригерна тема для всього суспільства і мені здається, що це неймовірно актуально зараз”, - зазначила Дорофєєва.

Вона уточнила, що вважає хейтом загрози на кшталт "помри", а конструктивну критику, навпаки, із задоволенням читає. Як і коментарі, які травмують дітей. Вони також неприпустимі на її погляд.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково
Показати ще

Щодо скандалу навколо екс-продюсера Потапа, то Надя зізналася, що давно з ним не спілкувалася, але їй завжди прикро, коли комусь важко.

Надя Дорофєєва. Фото Instagram
Надя Дорофєєва. Фото Instagram

На запитання про контакти з екс-чоловіком Дантесом артистка лише посміхнулася і лаконічно відповіла: "Ні". Але з її реакції було зрозуміло, що їй неприємно.

"Навіщо ці питання про Дантеса і про те, яке було кохання? Чи не зрозуміло, що це низько ставити такі питання? Ви, як журналіст, пане Руслан, пішли не далі за базарну бабу. "Таке кохання, таке кохання було" – це взагалі що?", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, "виходь за мене": Макс Барських зробив Наді Дорофєєвій пропозицію прямо перед Кацуріним

Як повідомляв "Знай.uа", Вова Дантес розповів, коли в нього був перший раз: "Втратив цнотливість у 20"

Знай.uа писав, Кацурін зруйнував не тільки шлюб, а й кар'єру Дантесу: "Доводиться їсти з тарілки, в яку вам порівнюється. *т"