Юрій Ткач, зірка "Кварталу 95" показав свою роботу та підняв своїм шанувальникам настрій.

Комік "Кварталу 95" Юрій Ткач вміє розважити українців і продовжує нести промінчики позитиву в наше непросте сьогодення. На своїй сторінці в Instagram Юрій Ткач розміщує невеликі відео під загальною назвою "Короче кажучи".

Юрій Ткач. Фото: скрин Instagram
Юрій Ткач. Фото: скрин Instagram

Таким чином, Юрій уже наймав невеликі жартівливі історії на цілу добірку.

Якось він показав, як пересічні українці шукають джерела електроенергії під час вимушених відключень світла, через які страждають усі українці.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

На початку Юрій хотів "підживитися" за допомогою авто, але згадав, що віддав його на потреби ЗСУ. Потім довго експериментував, крутив педалі, робив вітряки, але так і не зміг придумати прийнятний метод добувати електроенергію. Зрештою, світло дали, і як виявилося не просто з мережі, а ЗСУ віддали зайвий генератор для будинку, за те, що їм подарували автомобіль.

Юрій Ткач. Фото: скрин Instagram
Юрій Ткач. Фото: скрин Instagram

[quote author=" - підсумував комік. Коротше кажучи, добро повертається! [/ quote]

У коментарях пораділи новому епізоду та подякували за настрій.

"Ооооо, нарешті! Я вже дуже чекала на новий епізод! Цей серіал завжди покращує мій день! ", "Потрібен терміново велотренажер із генератором) Ткач схудне та електрикою забезпечить", "Молодець!! Без гумору зараз нікуди, - написали в коментарях.

Скриншот комментарів
Скриншот комментарів

Нагадаємо, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розповів про те, як знайомитиметься з шанувальниками доньки:"Куплю собі двоствольну зброю...".

Раніше ми повідомляли, що Юрій Ткач з "Квартал 95" захотів сам збивати дрони: кум із ЗСУ порадив не вилазити з укриття.