Американці Фінікс Хайнс довелося пережити серцевий напад та навіть клінічну смерть.

Її дивним чином вдалося реанімувати і вона розповіла про те, що бачила "по той бік життя".

Реанімація, фото: okl.if.ua
Реанімація, фото: okl.if.ua

Жінка перебувала у стані клінічної смерті 27 хвилин. Відомо, що у жінки вдома стався серцевий напад. Удома був її чоловік, проте йому не вдалося їй допомогти.

Бригада швидкої допомоги намагалася реанімувати жінку, але всі спроби були безуспішними. Проте лікарям у клініці все ж таки вдалося запустити її серце через 27 хвилин після того, як воно зупинилося.

Популярні новини зараз
Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

реанімація
реанімація

Фінікс прийшла до тями і перше, що вона зробила – попросила ручку і листочок, на яких написала "Це правда". Після того, як вона набралася сил, американка розповіла, що бачила ворота, крізь які лилося світло, а також фігуру, дуже схожу на Ісуса.

Проте лікарі скептично ставляться до таких заяв і вважають їх чи фантазіями, чи галюцинаціями.

Нагадаємо, що чоловік 3 роки оплакував свою сім'ю, якої ніколи не існувало. Люди були спантеличені дивною історією про людину, яка "прожила ціле життя" після того, як знепритомнів, а потім прокинувся від спотвореного світла у своєму баченні.

Раніше ми повідомляли, що 38-річна вчителька спокусила 12-річного школяра, але її відпустили з поліції, після чого вона взялася за старе.

Так само стало відомо, що хлопець зробив дівчині найромантичнішу пропозицію, але загинув до того, як вона сказала "так", кадри останніх хвилин.