У мережі українці не припиняють обговорювати новий російський серіал, який що романтизує кримінал та "совок" - "Слово пацана". Це відбувається через те, що в Україні немає аналогічної стрічки про підлітковий вуличний бандитизм.

Про це пише український журналіст Денис Казанський.

"З тим російським гоп-серіалом, про який всі пишуть, усе насправді дуже просто. Його дивляться тому, що немає українського серіалу про підлітковий вуличний бандитизм", - вважає оглядач.

Російський серіал. Фото скріншот з Youtube
Російський серіал. Фото скріншот з Youtube

Він пише, що сам серіал знято непогано, однак у ньому банальний сюжет, який може написати навіть ChatGPT. Денис зазначає про те, що в Україні можна відзняти нагато цікавіші історії.

Популярні новини зараз
Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого
Показати ще

Журналіст говорить про те, що в Україні так само у 80-х існували молодіжні банди, історії яких перевершили б навіть навіть сюжет культових "Голодних ігор".

Російський серіал. Фото скріншот з Youtube
Російський серіал. Фото скріншот з Youtube

"Чого вартий один лише Кривий Ріг де існували свої молодіжні банди, відомі як "бігуни". Погугліть, якщо не знаєте. Там таке "Слово бігуна" можна було б відзняти, з таким колоритом, що куди там тим "Голодним іграм"", - пише Казанський.

Журналіст вважає, що не можна засуджувати людей за любов до поганих фільмів про злочинців, а варто зняти свій серіал, яким будуть загоплюватись та обговорювати.

"Народ завжди буде любити фільми про злочинців. Просто зробіть для нього наш фільм про наших злочинців. І тоді будуть обговорювати його", - додає глядач.

Нагадаємо, українці в захваті від серіалу окупантів, незважаючи на повномасштабну війну: чому його не можна дивитись

Як повідомляв "Знай.uа", українські блогери Анна Алхім та Микола Заліпуха просувають російський серіал: "Як мінімум соромно"

Знай.uа писав, українцям пояснили, що не так з російським серіалом "Слово пацана"