Відома співачка Світлана Лобода заявила, що пісні українською мовою - це "локальна історія для українського ринку". Також вона має намір продовжувати виступати перед росіянами. Про це вона розповіла в інтерв'ю "Російській службі BBC".

Світлана Лобода зазначила, що випустила чимало пісень українською, але це не означає, що вона відхрестилася від російських шанувальників.

Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial

"Я багато робила пісень українською мовою весь цей час. Ці пісні не зрозумілі моїй російськомовній аудиторії. Тому я спочатку говорила, що я не перекладатиму свої пісні, які були написані російською мовою, на українську. Не бачу в цьому необхідності, не вважаю, що це правильно", - поділилася зірка.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube
Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

За словами виконавиці, основою її репертуару залишаються російськомовні пісні, а треки українською - "локальна історія".

"Це лише локальна історія для українського ринку. Але я із задоволенням це робитиму, бо в Україні живе безліч моїх шанувальників, які мене люблять”, - заявила співачка.

Світлана Лобода продовжуватиме співати і писати російською, оскільки вважає, що більша частина України розмовляє цією мовою.

"Не російська мова вбиває українських дітей, українських людей. Більша частина України розмовляє російською мовою”, - вважає зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, танцюрист Світлани Лободи Назар Грабар згадав про найстрашніше на фронті: "Погляд хлопців не забудеш ніколи".

Також наш портал інформував, "Чарівний ранок": напівгола внучка Софії Ротару хотіла сховати під шубою груди, але не вийшло.

Крім того, ми писали, Даша Квіткова зізналася чи платить її колишній аліменти: "У нас все порівну...".