Universal Pictures показала дебютний трейлер повнометражного мультфільму "Кунг-фу Панда 4". Прем'єра "Кунг-Фу Панди 4" відбудеться 8 березня 2024 року.

Команія показала його на офіційному на YouTube-каналі.

Панда Кунг-Фу 4. Фото скріншот з Youtube
Панда Кунг-Фу 4. Фото скріншот з Youtube

За сюжетом По призначають духовним лідером Долини Миру, але перед цим він має знайти та натренувати нового Воїна – Дракона.

Однак йому має намір перешкодити Хамелеон — воїн-перевертень, який може набувати форми будь-якого звіра.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

Панда Кунг-Фу 4. Фото скріншот з Youtube
Панда Кунг-Фу 4. Фото скріншот з Youtube

Вона хоче заволодіти ціпком, щоб повернути до життя всіх лиходіїв, яких головний герой вигнав у світ парфумів у минулих фільмах. Щоб протистояти Хамелеону, По заручається підтримкою злодійки Чжень - разом їм належить зібрати власну армію.

Панда Кунг-Фу 4. Фото скріншот з Youtube
Панда Кунг-Фу 4. Фото скріншот з Youtube

До озвучення По повернувся Джек Блек. Також в акторському складі Віола Девіс, Аквафіна, Дастін Хоффман, Брайан Кренстон, Іен Макшейн та Ке Хюї Куан.

Перший фільм "Кунг-Фу Панда" вийшов у 2008 році. Франшиза отримала кілька повнометражних картин, мультсеріалів та спін-офів.

Світова прем'єра "Кунг-Фу Панди 4" відбудеться 8 березня 2024 року, а українці зможуть його подивитись в кінотеатрах з 14 березня.

Нагадаємо, сценарій "Я легенда-2" вже готовий: Вілл Сміт розкрив деталі роботи над другою частиною легендарного фільму

Як повідомляв "Знай.uа", Warner Bros. вперше показали приквел "Божевільного Макса" з Анею Тейлор-Джою та Крісом Хемсвортом

Знай.ua писав, майбутній диктатор Сноу з "Голодним іграм" розриває інтернет: дівчата вже хочуть від нього дітей