Українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка до того ж є екс-дружиною Микити Добриніна та мамою їхньої дитини, активно веде аккаунт у соцмережі Instagram.

Даша Квіткова вирішила відкритися шанувальникам і назвати свої маленькі, але досить кумедні дивацтва, які роблять її особливою.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Насамперед, у чому зізналася дівчина, вона схиблена на чистоті тіла та ароматі. Даша не може носити одяг більше одного разу і приймає душ двічі на день, а то й більше.

"У мене панічнмй страх громадських (саме жіночих) туалетів, тому що я не розумію чому, але там завжди якийсь апокаліпсис після дівчат 💔", - додала вона.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

До того, як Квіткова завагітніла, вона не могла спати на подушках і вибирала становище для сну лише на животі. Також їй подобається спонтанно пускатися у танець, навіть якщо музика не звучить.

"Спробуйте сир з соєвим соусом, дуже смачно. Коли ми замовляємо піцу - я з'їдаю тільки начинку, тісто взагалі не чіпаю 😅 У мене є здатність вигадувати слова, яких не існує 😹 я просто поєдную кілька слів в одне, - поділилася Даша.

Нагадаємо, що Даша Квіткова зізналася чи платить її колишній аліменти: "У нас все порівну ...".

Раніше ми повідомляли Даша Квіткова розповіла про новий роман колишнього з юною красунею: "У мене багато...".

Так само стало відомо, що "Холостяк" Добринін розповів чому його навчили стосункиз Квітковою: "Не хочу говорити і показувати...".