На Netflix культовий серіал "Бріджертони" повернеться вже в наступному році. Третій сезон буде транслюватися для глядачів у двох частинах.

Перші чотири епізоди будуть показуватися на платформі 16 травня, а наступні чотири будуть доступні для перегляду з 13 червня 2024 року.

Бріджертони, кадр з серіалу
Бріджертони, кадр з серіалу

Події в серіалі розгортаються в альтернативному Лондоні 19 століття. В центрі сюжету четверо братів та сестер із сім'ї Бріджертонів. Вони хочуть пробитися до вищої касти суспільства та знаходяться у пошуку вигідної партії для укладення шлюбу. Як передбачається, у третьому сезоні основна увага буде приділена одному з братів Коліна та його любовній історії з Пенелопою Фезерінґтон. Також дівчині доведеться розібратися зі своїм розривом з Елоїзою Бріджертон, яка раптом знайде нового друга. Окрім цього все схоже на те, що леді Віслдаун нарешті відкриє таємницю, яку обговорювали всі в світі.

Серіал Бріджертони. Фото: скрін Ютуб
Серіал Бріджертони. Фото: скрін Ютуб

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Серіал заснований на серії книг Джулії Куінг.

Перший сезон вийшов на Netflix в 2020 році. Серіал зустріли масою позитивних відгуків та визнали найуспішнішим та найкращим на платформі. Другий сезон, який вийшов 25 грудня 2022 року, викликав не менше захоплення та зібрав чимало схвальних відгуків від прихильників. Тому фанати з завмиранням серця стежать за датами випуску нових серій.

Нагадаємо інформаційний портал Знай повідомляв, улюблений мультик повертається на екрани: вийшов трейлер "Панда Кунг-Фу 4"

Раніше портал Знай інформував, зірка "МастерШефа" Самвел Адамян залив рідину не в ту дірочку, і попав на $7 тисяч: "Лихо, хлопці"

Також наш портал повідомляв, репера Yarmakа пограбували у потязі