Наприкінці літа українська блогерка та колишня дружина ведучого Микити Добриніна Даша Квіткова потрапила в ДТП. Тоді вона не визнала свою вину, а коли суд виніс рішення, Даша продовжувала це приховувати від своєї аудиторії.

Відомий український блогер Богдан Беспалов розповів про те, що суд визнав Дашу Квіткову винною у вчиненні ДТП на Академістечку, яке сталося наприкинці літа.

Даша Квіткова, фото: Знай.ua
Даша Квіткова, фото: Знай.ua

Дівчина поспішала на виписку з пологового будинку до відомої блогерки Тані Парфільєвої та потрапила в дорожню пригоду із трьома атомобілями.

Багато очевидців тоді повідомляли про те, що правила дорожнього руху тоді порушив саме водій автомобіля Lexus, за кермом якого перебувала блогерка.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Даша Квіткова. Фото: instagram.com/kvittkova/
Даша Квіткова. Фото: instagram.com/kvittkova/

Інсайдери повідомили блогеру Беспалову про те, що суд визнав Квіткову винною у вчиненні ДТП, однак не забрав при цьому в неї права.

Тепер Даша має виплатити чималу компенсацію постраждалим у цій аварії.

Блогерка намагається малювати ідеальну картинку свого життя у соціальних мережах, а тому нічого не повідомляє про результати судового розгляду своїм підписникам.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Коли сталася аварія, то Даша обіцяла виплати усім постраждалим компенсації, якщо її визнають винною.

Нагадаємо, що Даша Квіткова зізналася чи платить її колишній аліменти: "У нас все порівну ...".

Раніше ми повідомляли Даша Квіткова розповіла про новий роман колишнього з юною красунею: "У мене багато...".

Так само стало відомо, що "Холостяк" Добринін розповів чому його навчили стосункиз Квітковою: "Не хочу говорити і показувати...".