Оксана Байрак – відома українська режисерка, яка втекла до росії ще влітку 2023 року. Зараз вона там знімає черговий серіал для головного пропагандистського телеканалу.

Вона не раз публікувала у себе на сторінці у соціальній мережі провокативні світлини, які викликали масу обурення серед суспільства. Зараз же вона вирізнилась своїми заявами під час прямого ефіру на своїй сторінці у соціальній мережі.

Ефір Оксани Байрак. Фото: скрін відео
Ефір Оксани Байрак. Фото: скрін відео

Вона заявила, що дуже чекає, коли повернеться до рідної Одеси. У цьому місті вона перебувала на початку повномасштабного вторгнення. Ба більше, за її словами, вона абсолютно впевнена у тому, що у Києві її чекають з розпростертими обіймами.

Українці під її ефіром обурились і почали писати свої гнівні повідомлення. В основному в них йшлося про те, що Байрак тут нікому не потрібна, адже зрадила свою країну і переїхала до країни, яка на нас напала. Тому вона себе українкою вважати не може.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Оксана Байрак, кадри з інтерв'ю
Оксана Байрак, кадри з інтерв'ю

На такі закиди вона відповіла, що вона не просто з України, вона українка. І вважає себе чи не найбільшою патріоткою своєї країни. Щоб наглядно продемонструвати свою причетність до України, вона виконала фрагмент пісні "Червона рута".

Наостанок вона заявила що більше за все любить Україну і побажала своїм хейтерам любити свою країну так, як вона "любить" свою неньку-Україну.

Нагадаємо, портал Знай, інформував, колишня дружина зрадника Юрія Бардаша співачка Luna попередила українських мам: "Погляньте на Жорика"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, криваві рублі дорожчі за совість: Жанна Бадоєва замінить Максима Галкіна на головному каналі пропагандистів

Також, наш портал інформував, скандальний блогер прокоментував новий кліп Анни Трінчер: "Поєднання між "Мало половин" Бузової та "Єва, я любила тебя" гурту "Вінтаж""