Переможницю Греммі також бачили разом із найкращими подругами Бріттані Махоумс та Ешлі Авіньйон.

Співачка "Cruel Summer" одягла білу шапку з червоною смугою та светр із круглим вирізом Chiefs з чорними колготками під ним. Це вперше, коли батька співачки бачили на трибунах відколи знаменитості почали зустрічатися. Тейлор розповіла у своєму останньому інтерв'ю журналу Time це сталося задовго до її першого виступу на стадіоні.

Тейлор Свіфт на матчі Тревіса, фото із соцмереж
Тейлор Свіфт на матчі Тревіса, фото із соцмереж

Келсі та батько його дівчини раніше добре проводили час, включаючи вечерю в Аргентині і навіть танцювали під пісні Тейлор на її концерті. Поява Скотта на трибунах також послідувала за чутками про те, що тайт-енд попросив у нього благословення зробити пропозицію поп-зірці.

Джерело повідомило Page Six: "У Скотта попросили благословення, і він від щирого серця дав його, а Тревіс розмовляв із друзями про кільце".

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Зазначимо, що 13 грудня Тейлор Свіфт мав День Народження, але вона відзначила його в компанії близьких друзів.

Тейлор Свіфт та Тревіс Келсі, фото з соцмереж
Тейлор Свіфт та Тревіс Келсі, фото з соцмереж

Співачка зайшла в соцмережі, щоб поділитися поглядом на свято зсередини без Тревіса Келсі, яий застряг в Канзас-Сіті для обов'язкового футбольного тренування.

"Не можу повірити, що цей рік… насправді… стався? Дякую за всі ваші прекрасні вчорашні привітання з днем ​​народження", — підписала вона карусель фотографій, на яких зображені Блейк Лайвлі, Зої Кравіц, Сабріна Карпентер та багато інших.

Вона також відзначила Джека Антоноффа на одному зі своїх знімків, коли вони позували спиною до спини, тримаючи в руках еспресо-мартіні. Склянка Свіфт була зовсім порожня, коли вона висунула язик. На останній фотографії Свіфт аплодувала та посміхалася Кравиць, яка щойно принесла свій святковий торт, поки решта гостей аплодувала.

Нагадаємо, що Тейлор Свіфт відмовила королю Чарльзу III і він залишився без неї у важливий день: "Сім'я зіткнулася з катастрофами".

Раніше ми повідомляли, що Тейлор Свіфт показала свого нового красеня-хлопця Тревіса Келсі, але засвітилася з "травмованим" носом.